Tencere Setleri Modelleri

Taç Tencere Setleri Modelleri

Taç tencere setleri modelleri tasarımlarını incelemek istiyorsanız Taç firmasının satış uzmanlarıyla iletişime geçin. Size sadece bir telefon uzaklıkta yer alan Taç ev ve mutfak eşyaları firmasının mağazalarını ziyaret edebilir, ürünlerini yerinde inceleyebilirsiniz. Sadece Türkiye'de değil dünyanın birçok ülkesine tencere setleri modelleri ihracatını yapan Taç firması, Türkiye'nin dış ticaret hacmine de büyük katkı sağlamaktadır. Özellikle e-ihracat alanında mutfak sektörünün öncülüğünü yapan Taç Ev ve Mutfak Eşyaları Yönetim Kurulu Başkanı Esra Kuştemir, yenilenebilir enerji alanında yaptığı çalışmalarla da maliyetleri minimize etmeyi başarmıştır.

Tencere Setleri Modelleri - Çeşitleri - Tasarımları - Taç
 Tencere Setleri Modelleri - Çeşitleri - Tasarımları - Taç
1960 yılından beri hizmet veren Taç markası geçmişten günümüze kaliteyi sofralarınızla buluşturmaya devam ediyor. Taç tencere setleri modelleri ise birbirinden lezzetli yemekleri hazırlarken en çok tercih edilen tencerelerin başında gelmektedir.
Taç Tencere Setleri Modelleri - Fiyatı - Fiyatları
Taç Tencere Setleri Modelleri - Fiyatı - Fiyatları

Çelik, granit, granit döküm gibi farklı malzemelerden üretilen tencere setlerinin birbirinden güzel renk ve çeşitlerini harmanlayarak mutfağınıza estetik bir dokunuş katmak mümkündür. Bordo, gri, pembe, platin, uzay grisi gibi renklerden dilediğinizi seçerek mutfağınızda ışıltılı uyumu yakalayın.

MaxxCook 7 Parça Tencere Seti

Zarafet ve fonksiyonelliği bir araya getirerek size unutulmaz deneyimler yaşatmaya aday Taç Maxxcook 7 Parça Tencere Seti pişirme ürününü almadıysanız geç kalmış sayılmazsınız. Yüksek kaliteli malzeme ve şık tasarımıyla mutfak deneyiminizi bir üst seviyeye çıkaran bu set, sizlere mükemmel bir yemek hazırlama deneyimi sunmaktadır. MaxxCook tencere seti, 600 dereceye kadar dayanıklı dış yüzeyi, ısıya dayanıklı cam kapakları, granit görünümlü iç ve dış kaplaması, el yakmayan ergonomik bakalit kulplarıyla müthiş bir kullanım kolaylığı sağlıyor. En çok satanlar listesinde en başta yer alan Taç MaxxCook tencere seti pişirme ürününü almak istiyorsanız hemen siparişinizi verin ve web sitemizin tencere setleri kategorisinden diğer ürünlerimizi de inceleme fırsatını kaçırmayın.

MaxxCook 7 Parça Tencere Seti - Setlewri - Fiyatı - Satışları - Taç
MaxxCook 7 Parça Tencere Seti - Setlewri - Fiyatı - Satışları - Taç
Isıyı hızlı ve eşit şekilde ileten taban yapısı, mükemmel pişirme sonuçları sağlarken, kolay temizleniyor olması ve uzun ömürlü kullanıma sahip olması ise kullanıcıların Taç pişirme ürünlerine olan güveninin ne kadar yüksek olduğunun göstergesidir.

Taç İndirimli Tencere Setleri

Kalitenin ve zarafetin adı Taç, geniş ürün yelpazesini konuşturarak sizlere farklı renk ve türlerde onlarca tencere seti çeşidi sunuyor. Cappuccino, gold, gri, platin, rose gold, siyah, uzay grisi olmak üzere toplamda 7 renk seçeneği ile beğeninize sunulan tencere setlerimiz her zevke hitap ediyor.

Taç İndirimli Tencere Setleri - 1 Alana 1 Bedava Kampanyası - Taç
Taç İndirimli Tencere Setleri - 1 Alana 1 Bedava Kampanyası - Taç
849,00 TL’den başlayıp 6.799,00 TL’ye kadar uzanan geniş bir fiyat aralığı ve uygulanan flaş indirimlerle her bütçeye (cebe) ve zevke uygun tencere setleri modellerimiz internet sitemizde ve perakende mağazalarımızda sizleri bekliyor. Size bir telefon uzaklıkta olan Taç firmasının satış uzmanlarıyla hemen iletişime geçebilir, mağazalarımızı ziyaret ederek tencere setleri modellerimizi yerinde inceleyebilirsiniz.

Taç Granit Tencere Setleri

12 parçaya kadar uzanan çeşitli ürün yelpazesiyle Taç granit tencere setleri arasından seçim yaparken size çok farklı model seçeneklerini sunan Taç, kullanıcıların zevkine göre farklı alternatifler sunmaktadır.

Taç Granit Tencere Setleri - Yanmaz Yapışmaz Özellik
Taç Granit Tencere Setleri - Yanmaz Yapışmaz Özellik
Kalabalık ailelerin vazgeçilmezi olmaya aday Taç Big Granit 9 Parça Tencere Seti, her bütçeye uygun Taç Ekonomik Granit 3lü Set Rose Gold Seti, geleneksel ve modern mutfaklarınıza uyumlu Taç Steel Cook 9 Parça Pişirme Seti, mutfaklarınızın ışıltısı olmaya aday Gurme Döküm Tencere setiyle ve daha birçok çeşitli ürün yelpazesiyle tencereye dair aradığınız her şey Taç markasında!

En Dayanıklı Tencere Seti Hangisidir?

Geçmişten günümüze kadar çeşitli materyaller kullanılarak birçok türde tencere üretildi. Ancak modası geçmeyen tek tür için çelik diyebiliriz. Zira çelik ısıyı çabuk yalıtması ve uzun ömürlü olması sebebiyle nihai tüketici için vazgeçilmez bir ürün. Bununla birlikte son yıllarda sektörün ve teknolojinin gelişmesiyle doğru orantılı olarak çeşit ve ürün farklılığı konusunda büyük gelişmeler yaşanıyor. Çelikle epey aşama kaydeden sektör tüketicinin arzu ve istekleri ve kullanım kolaylığı, estetik kaygı, işlevsellik gibi unsurları göz önünde bulundurarak yeni ve farklı malzemeleri mutfak kültürüne kazandırmaya devam ediyor. Seramik, alüminyum, teflon, döküm, bakır gibi birçok türü barındıran tencere dünyasında ürün ve çeşit miktarı her geçen gün sürekli artıyor. Günümüzde dayanıklılık denildiğinde akla gelen bir diğer tür ise tabii ki granit.

En Dayanıklı Tencere Seti Hangisidir? - Tencere Setleri Fiyatları - Taç
En Dayanıklı Tencere Seti Hangisidir? - Tencere Setleri Fiyatları - Taç
Granit hem ağırlığı bakımından hem de sağlığa zararlı olmaması nedeniyle (bakımından) diğer türlere göre tüketicinin gözünde bir adım öne çıkmaktadır. Yüksek ısıya dayanıklı granit tencereler yemeğin ısısının uzun süre korunmasını da sağlamaktadır. Yanmaz/yapışmaz özelliğiyle de dikkat çeken granit az yağ miktarıyla sağlıklı yiyecekler pişirilmesine yardımcı olurken, çizilmelere karşı da dayanıklılığını korumaktadır. Temizliği ve bakımı son derece kolay olan granit tencereler kullanma talimatlarına uyulduğu takdirde uzun yıllar kullanılabilir.

Tencere Setleri Modelleri için Taç ile İletişime Geçiniz

Mısır, Azerbaycan, Rusya, Almanya ve dünyanın diğer birçok ülkesine tencere setleri ihracatını yapan ve sadece Türkiye’de değil, dünyanın birçok ülkesinde kullanıcılar tarafından yoğun talep gören Taç tencere setlerini almak istiyorsanız hemen iletişime geçiniz. Taç firmasının sunduğu birçok fırsattan yararlanabilir, 500 TL ve üzerinde yapacağınız alışveriş ile ücretsiz kargo hizmetinden yararlanabilirsiniz. Siparişinizi verdikten 24 saat sonra kapıda teslim alacak ve yine ödemenizi de yapabileceksiniz.

08503039000

İstoç Toptancılar Çarşısı Öksüzoğulları Plaza E-1 Blok Kat: 9 No: 93, 34218 Bağcılar/İstanbul

Tencere Setleri | Tencere Seti


1 Yorumlar

  1. 1960 yılından beri hizmet veren Taç markası geçmişten günümüze kaliteyi sofralarınızla buluşturmaya devam ediyor. Taç tencere setleri modelleri ise birbirinden lezzetli yemekleri hazırlarken en çok tercih edilen tencerelerin başında gelmektedir.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski